Referenties in de rol als coach

Hier een aantal mooie woorden van mensen die ik heb gecoacht:

"Ik werd geconfronteerd met een burn-out. Iets waarvan ik nooit gedacht had dat mij dat zou gebeuren. Petra heeft me met haar manier van coaching door een moeilijke periode geholpen. Door haar ben ik gaan inzien wie ik ben, waarom ik reageer zoals ik reageer, en wat het me kan brengen als ik op een andere manier zou reageren, op een andere manier naar gebeurtenissen zou kijken. Dat was niet altijd makkelijk, het kostte me veel energie. Het was dan ook hard aan mezelf werken. Maar ik ben er wel door gegroeid. Deze persoonlijke groei was mogelijk door de professionele en betrokken manier van coachen door Petra. Ze luisterde aandachtig naar me, ze verbond opmerkingen en ervaringen van mij met elkaar, ik voelde me door haar gehoord en begrepen. Dat had ik nodig. Dankjewel Petra!  "


"Ik voelde me door Petra gehoord en gezien. Ben gegroeid en sterker geworden en kies voortaan voor mezelf. Ik baseer mijn keuzes op energiegevers en niet meer door energienemers. Ik ken mijn persoonlijke missie en dit geeft mij weer volop energie!'


"Ik heb bij Petra een training gevolgd over het ontdekken van je persoonlijke missie. Het tempo lag hoog en we hebben hard gewerkt, maar het effect was er dan ook zeker. Ik heb veel nieuwe inzichten gekregen over wat mij drijft. Dit is mijn koers voor de keuzes die ik ga maken. Het heeft me veel duidelijkheid gegeven. Petra, bedankt!"

Referentie als HR professional

"Ik ken Petra als een loyale, betrokken en resultaatgerichte collega. Ze beschikt over strategische vaardigheden, is analytisch ingesteld en weet snel tot de kern door te dringen.

Petra heeft een grote mate van betrokkenheid bij zowel personen als de organisatie en heeft de afgelopen jaren zowel invulling gegeven aan het strategisch beleid van het bureau, als ook het specifieke daaruit voortvloeiende personeelsbeleid. Ze benadert ontwikkelingen positief en is in haar advisering verfrissend en verrassend. Daarnaast is ze een perfecte sparringpartner en kun je haar volledig vertrouwen.

Petra is iemand die ik van harte kan aanbevelen; zowel als leidinggevende als inhoudelijke deskundige".


Hans van Dijk (ambtelijk secretaris/algemeen directeur Ons Middelbaar Onderwijs)