Petra Tibosch

Wie is Petra Tibosch?

Ik ben 49 jaar oud en een mensenmens in hart en nieren. Vanuit verbinding en authenticiteit win ik snel vertrouwen en ben ik makkelijk benaderbaar. Ik ben open en eerlijk en heb een optimistische instelling. Zaken bekijk ik vanuit diverse kanten en zoek vervolgens naar oplossingen /alternatieven. Daarnaast ben ik oprecht geïnteresseerd in de ander en werk graag vanuit positiviteit.  

 

Ik help organisaties en medewerkers te groeien door echt in contact te gaan en vanuit authenticiteit, eerlijkheid en analytisch vermogen snel tot de kern te komen. Ik geloof erin dat als je echt in contact bent met elkaar en met jezelf dat je stappen kunt zetten en groeien naar wie en wat jij wilt zijn. Je staat in je kracht en geniet van de dingen die je doet. 


Mijn bedrijf heet dan ook InContaQt. Ik heb dit geschreven met een hoofdletter Q, omdat er ook momenten in je leven zijn dat de verbinding (een rondje) met de ander (tijdelijk) doorbroken mag worden (de streep door het rondje). Alleen dan kan je verder. Soms houden we te krampachtig vast aan de situatie zoals die nu is. Als je dit los durft te laten openen zich andere deuren, nieuwe mogelijkheden en kansen. 


Ik heb 20 jaar HR ervaring op alle niveaus, 10 jaar managementervaring en ruime ervaring met het begeleiden van veranderprocessen, (team)coaching en bevorderen groei/ontwikkeling van organisaties en medewerkers. Wil je meer weten over mijn achtergrond en werkervaring? Klik dan op onderstaande button.