Omarm jouw innerlijke criticus

Ken jij die dwingende en vaak negatieve stem die zich vaak laat horen? Die jou bekritiseert en aangeeft dat je iets niet kan of dat je niet goed genoeg bent? We hebben allemaal deze stem. Het is de stem van de innerlijke criticus. Maar wat doet deze stem met jou? Laat jij je leiden door deze stem? Is de stem zo sterk dat je je identificeert met deze stem? ‘Ben’ jij deze stem? 

 

Tijdens deze workshop ga je jouw innerlijke criticus eens nader onder de loep nemen. Wat zegt hij allemaal en waar komt deze vandaan? Maar we gaan ook onderzoeken wat het nut is van jouw criticus en hoe je deze effectief kan gaan inzetten! Jouw criticus is namelijk een beschermer ontstaan vanuit angst en heeft het beste met je voor. Naarmate je hem beter leert kennen, kan hij je maatje worden. Word vrienden met hem en omarm jouw innerlijke criticus!
NOG NIET GEPLAND
(mocht je geïnteresseerd zijn stuur me dan een bericht, zodat ik je op de wachtlijst kan zetten)  

 "Omarm jouw innerlijke criticus"
Plaats:         Eindhoven  
Tijd:              
Kosten:        60,- euro p/p   (2 personen voor 100,-)

Maximaal 8 personen. Vol = vol    


Help! Ik wil geen stress!

Je voelt dat gezonde stress is omgeslagen naar ongezonde stress. Je piekert veel, slaapt minder goed en kan zaken minder goed loslaten. Je raakt steeds meer uit balans. Je wil dit veranderen, maar je weet niet hoe? Kom dan naar de workshop: "Help! Ik wil geen stress!" .

Tijdens deze workshop krijg je inzicht in wat stress is en hoe je het bij jezelf kan herkennen. Vervolgens gaan we een korte test doen om te kijken of het tijd is voor actie en/of er een risico dreigt. Uiteraard gaan we ook verschillende soorten oefeningen doen die stress bij jou kunnen verminderen. Door kennis te maken met verschillende soorten oefeningen, kan je na de workshop de oefeningen die het beste bij jou passen, actief blijven doen. Het zijn oefeningen die inzichten geven in wat voor jou belangrijk is in jouw leven. Steek je voldoende energie en tijd in deze zaken? Zo niet, wat ligt hier aan ten grondslag? Komt dat misschien door de vele regels die je jezelf oplegt? Of heb je gedachten waar je in verstrikt raakt en je misschien wel onzeker maken?  Door middel van diverse oefeningen leer je anders kijken naar jouw gedachten die stress geven. 

Door deze workshop krijg je dus tools/handvaten die je na deze workshop actief kan inzetten om stress te verminderen. Meld je aan en kom weer meer in jouw kracht te staan!

NOG NIET GEPLAND
(mocht je geïnteresseerd zijn stuur me dan een bericht, zodat ik je op de wachtlijst kan zetten)  
         
"Help! Ik wil geen stress!"
Plaats:          Eindhoven    
Tijd:               
Kosten:         60,- euro p/p   (2 personen voor 100,-)

 Maximaal 6 personen. Vol = vol    


     

Ontdek jouw kernwaarden: wat drijft jou nu ECHT?

Voel je dat het tijd is voor verandering, maar je weet niet hoe? Je voelt je wellicht de laatste tijd veel moe en doet dingen op de automatische piloot. Je kan nergens echt meer van genieten en vraagt je af of dit 'het nu is'. Je voelt dat je zaken anders wilt, maar je weet niet meer wat je nu echt wilt. 

 

Tijdens deze workshop ga je op zoek naar jouw kernwaarden. Je gaat in contact met jezelf en voelen waar je daadwerkelijk naar verlangt. Dit kan betrekking hebben op jouw werk, maar ook op andere rollen in jouw leven, zoals ouder, familielid of vriend/vriendin. Je weet wat je belangrijk vindt en waar je energie van krijgt. Jouw kernwaarden geven richting en houdt je op koers in de richting waar je naartoe wil bewegen en ontwikkelen. Waarden beschrijven jouw ethisch kompas. Leef jij niet naar jouw waarden, dan ben je misschien vaak moe en je doet niet de juiste dingen voor jouw gevoel. “Is dit het nu…?” is een gevoel dat kan ontstaan.  Komt iets niet overeen met jouw waarden, dan heeft dit op korte termijn wellicht nog toegevoegde waarde, maar op langere termijn voel je dat je dit niet volhoudt of in ieder geval heel veel energie kost. 
Als jij handelt naar jouw waarden, dan voelt dit goed, sta je in jouw kracht, voel je je energiek en is er sprake van zingeving.  Dit vergroot dan ook de kans dat je je doelen daadwerkelijk realiseert en niet blijft hangen in voornemens.

NOG NIET GEPLAND
(mocht je geïnteresseerd zijn stuur me dan een bericht, zodat ik je op de wachtlijst kan zetten)              

"Ontdek jouw kernwaarden. Wat drijft jou nu ECHT?"
Plaats:          Eindhoven     
Tijd:             
Kosten:         60,- euro p/p   (2 personen voor 100,-)

Maximaal 12 personen. Vol = vol  

Uiteraard geheel corona-proof  

Trainingen

Ik geef trainingen rondom persoonlijke groei en ontwikkeling. Ik werk vanuit positiviteit en creëer daarmee positieve energie, zodat je ook echt stappen gaat zetten.  Door het ontstaan van een fijne en open groepssfeer kan er veel van elkaar geleerd worden. Er kunnen praktijkvoorbeelden worden gegeven die herkenbaar kunnen zijn. Je voelt je dan in jouw proces niet alleen. 

Onderaan deze pagina staan een aantal reacties van mensen die mijn trainingen/workshops hebben bijgewoond. 

Direct hieronder staan de trainingen/workshop die ik geef en waar je je voor aan kunt melden. Mocht je niet op de genoemde datum kunnen, mail me dan. Ik zet je dan op de wachtlijst.                                                           


Reacties deelnemers